Retreats

Skogsbad helg på idylliske Kalmosetra i Sande – AVLYST.

Sted: Kalmosætra

Dato: 30 august kl. 18.00 – 1 september kl. 16.00 2019

Pris: 2500 pr. deltager. inkl. mat. Begrenset plass- max 8 deltagere.

Påmelding til: Skogsbad.norge@gmail.com innen 1 august 2019.

Denne helgen fordyper vi oss i kontakten med naturen og kommer litt dypere inn i forståelsen av hva Skogsbad er og gjør med oss. Jo mer tid vi tilbringer på denne måten i naturen jo mer kan vi hente av helsemessige fordeler, innsikt, nye perspektiver og nye møter. Det er alltid noe nytt å oppdage for den som er åpen og sanselig.

I Norge tilbringer mange mye tid i skogen. Men skogen blir mer og mer en bruksarena for trening og andre aktiviteter enn et sted å ”bare være”. Under vandringene går vi sakte, vi stopper opp og kommer i kontakt med sansene våre. På denne måten henter vi enda mer av skogens egen medisin og senker skuldrene og stresset og tempoet senkes.

Helgen starter fredag ettermiddag med felles måltid og deretter bålsirkel. Lørdagen får deltagerne oppleve 2 vandringer. Søndagen en litt annerledes vandring 1 og 1.

Under hver vandring og også under kurset er å samles i sirkel en sentral del. Dette bidrar til en intimitet og nærhet i gruppa som også omfavner det å lytte på en viktig måte. Under helgen øver vi oss på å lytte med hjertet- å legge hodet litt til siden og lytte til skogens bevegelser, stemmer og uttrykk, og også oss sjøl og våre medsøstre/brødre.

Etter kurset er mitt ønsker som kursholder at deltagerne skal føle en ro og økt glede, økt naturkontakt og at de hver enkelt har fått noe igjen fra naturen, helt for seg.

Det serveres middag på fredag, 3 måltider lørdag og frokost og lunch på søndag. Te/kaffe hele helgen. All mat er vegetarisk.

”Jeg har vandret i denne skogen i 28 år og jeg har aldri opplevd den på denne måten før” – deltager vandring i Oslo

 

 

Skogsbad guide -utdanning gjennom ANFT.

Sommeren 2019 skal Assosiation of Nature and Forest Therapy and Guides holde kurs ved Dharma Mountain i Norge. Dette er en utdannelse jeg sterkt kan anbefale! Du kan lese mer om kurset HER

«I felt light in my mind and in my body. I felt calm and positive about life, after the walk»

%d bloggere like this: